Kossuth téri
étterem és pékség

 


A Séf Asztala éttermében a Kossuth téren, a Parlament mellett, a legszebb belvárosi épületek között, páratlan kilátással, csak egy pár lépésre a metrótól, bárki megkóstolhatja Wolf András, Magyarország ismert séfjének neve által fémjelzett fogásokat és pékárukat.

Akik szeretik az ízeket, az életet, de fontos számukra a minőség, nálunk könnyedén megtalálják a legfinomabb falatokat.

 
 

Továbbra is hiszünk abban, hogy a tudatos vendég nem feltétlenül csak a kalóriaszámlálásban precíz, hanem számára fontos a gyorsaság, frissesség és minőség, valamint az, hogy a pillanatokat meg kell élni, az életet élvezni kell.

 
 

Ezt az élvezetet pedig a legegyszerűbb
hétköznapi ételek is meg tudják adni, akár egy tökéletes nudli vagy rántott hús formájában is.

Erre törekszünk éttermünkben, ahol nagy gondossággal válogatott alapanyagokból, alapos receptura alapján állítottuk össze a kínálatot, amely bisztró fogásokkal is kiegészül. Italok terén is változatos kínálattal találkozhatnak a betérők, igazi olasz kávéval, frissen facsart gyümölcs-és zöldséglevekkel, tejturmixokkal, és csapolt kézműves sörrel is.

 

Éttermünkben indusztriális és organikus, letisztult, modern, ám otthonos dizájn ötvözete várja a betérőket, sőt, az étteremhez terasz is tartozik, így jó időben páratlan panorámát szemlélve adhatjuk át magunkat a pillanat és a finom falatok élvezetének.

A választék szerves részét képezik a helyben sült kenyerek és finompékáruk, amelyek Wolf András és csapatának több éves tudatos kísérletezésének, illetve fejlesztésének az eredménye.

Az itt készülő termékeknél nem használunk ipari élesztőket, saját kovászunk a lelke mindennek. Kenyerekkel és különböző pékáru választékkal várjuk az igényes, ám siető vendégeket. Aki pedig annyira siet, hogy leülni sincs ideje, házhoz is rendelhet. Weboldalunkon megtalálja a megfelelő útbaigazítást ehhez.

 
A Séf Asztala kínálata nem akar többnek látszani, mint ami: minőségi, finom, gyors és elérhető – azoknak, akik igazán élvezik az életet, az étkezést, az ízeket és a szépséget!